Click&collect voor korte keten aan jij aangepast.

Uw bedrijf is uniek.
Uw elektronische handel moet dat ook zijn.

Click&Collect voor korte keten, helpt de online besteltoepassing “Pick and Collect” plaatselijke handelaars om hun verkoop, leveranciers en voorraadbeheer te optimaliseren, TERWIJL ZE FYSIEK CONTACT BLIJVEN HOUDEN MET HUN KLANTEN. Geen verplichting en geen commissie. Je online winkel is operationeel in minder dan 2 uur.

Onze applicatie is uniek in die zin dat ze in alle opzichten bij je past.

Wil je zien wat het voor je klanten doet?

Klik op de “Demo winkel” knop hieronder en plaats alle bestellingen die je wilt.

Kies je uren

Je plant je Click & Collect service tijdens de fysieke opening van je winkel... of niet. Het is aan jou!

Bespaar veel tijd

Onze eerste feedback was unaniem: tot wel een dag tijdwinst per week voor onze gebruikers. En niet te vergeten dat je je bestellingen kunt klaarmaken WANNEER het je het beste uitkomt!

Plan je aanbiedingen

Stel je dagelijkse aanbiedingen in wanneer het je uitkomt... stop met je er zorgen over te maken, het gaat allemaal automatisch. Bereid je speciale aanbiedingen zo ver van tevoren voor als nodig is... of gewenst is.

Geef je verkoop een boost

Iedereen houdt ervan de wachtrijen af te snijden, nietwaar? Geef je klanten het gemak om van thuis uit te kiezen alsof ze in je winkel zijn en haal hun bestelling in een oogwenk op. En nieuwe klanten aantrekken...

Click and Collect voor korte keten aangepast aan jou.

Je bedrijf is uniek.
Je elektronische handel
moet dat ook zijn.

Je online winkel is nu.  Ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gehouden van je activiteiten

  Wij zullen je informatie met respect behandelen en je gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld, in overeenstemming met ons privacybeleid.


  Wat onze klanten zeggen...

  Jean-Christophe Lefèvre - Banketbakker

  Het was erg moeilijk voor mij om mijn werk te combineren met telefoontjes van mijn klanten voor reserveringen of gewoon om te weten te komen welke desserts er op dat moment op de markt waren.
  Emmanuel stelde voor dat ik een online boekingssysteem zou ontwikkelen. Dit was in 2015 en de grote detailhandelaren waren er al mee bezig. En ik moet zeggen dat het me echt geholpen heeft. Ik hoefde niet langer de hele dag de samenstelling van mijn taarten uit te leggen via de telefoon, ik kon het grootste deel van mijn tijd besteden aan mijn creaties. En de klanten die ik niet kon beantwoorden, werden niet meer ontmoedigd. Voor de eindejaarsfeesten, de kers op de taart, hoefde ik alleen maar de door het systeem gegenereerde lijsten te tekenen, wat een troost!
  Vandaag hebben levensomstandigheden mij gedwongen mijn beroepsactiviteit met tegenzin stop te zetten. Maar ik kan ambachtslieden, en in het bijzonder banketbakkers, alleen maar aanmoedigen om dit instrument te gebruiken. En ik ben er trots op dat ik de eerste Pick and Collect gebruiker was!

  Jean-Christophe Lefèvre, ex Comptoir des Desserts

  La Ferme du Saule Penché

  Pick and Collect bespaart ons veel tijd. Sinds wij het gebruiken, hebben wij ons online bestelsysteem kunnen uitbreiden en aan de vraag van de klanten kunnen voldoen.

  Wij weten ook wat wij bij onze leveranciers moeten bestellen en wat wij moeten leveren. De bedragen worden automatisch berekend, wat fouten voor de klanten vermijdt en ons in staat stelt onze facturering beter te beheren. De feedback van klanten is ook zeer positief sinds we Pick and Collect gebruiken. De presentatie van de site is duidelijk en aangenaam. Hun bestellingen worden opgenomen in een overzicht per e-mail met het te betalen bedrag. Onze klanten kunnen hun bestellingen plaatsen waar en wanneer zij maar willen en elke nieuwe klant die ons ontdekt kan bestellen zonder zich te registreren.
  We zijn verheugd dat we het sinds april 2020 gebruiken.

  Marie-Laure Mathieu et Thomas Bastas van Ferme du Saule Penché

  Bobonne - De Vleeswinkel

  Als detailhandelaars kunnen wij alleen maar tevreden zijn met de door Pick & Collect geboden service.  Als een van de eerste gebruikers hebben wij feedback gegeven en is er naar ons geluisterd. De service en ondersteuning waren perfect en stelden ons in staat onze online bestelservice op een professionele en geautomatiseerde manier te lanceren voor ons orderbeheer en op een klantvriendelijke manier. Bovendien behouden wij het fysieke contact met onze klanten, aangezien afhalingen en betalingen in de winkel worden verricht. En dat is heel belangrijk voor ons!

  Previous slide
  Next slide

  Goed schrijven

  Goed schrijven is erg belangrijk. Voor de naam van je product, wees direct en kort. Bijvoorbeeld, “Belgische aardbeien” is veel beter dan “Mooie verse aardbeien van Beckers van Sint-Katelijne-Waver”. Een

  Lees meer »

  Click and Collect: de geschiedenis

  In het begin van de jaren 2000 lanceerden sommige bedrijven “click and collect”-diensten. Deze worden verschillende dingen genoemd en kennen verschillende varianten: rijden, bijvoorbeeld, wanneer de aankopen met de auto

  Lees meer »

  De juiste afbeelding kiezen

  Het kiezen van het juiste beeld stimuleert je verkoop op alle online verkoop- of besteltoepassingen, het is noodzakelijk om zorg te dragen voor de beelden die je producten zullen illustreren.

  Lees meer »