De juiste afbeelding kiezen

Het kiezen van het juiste beeld stimuleert je verkoop op alle online verkoop- of besteltoepassingen, het is noodzakelijk om zorg te dragen voor de beelden die je producten zullen illustreren.

Voor fruit, groenten, vlees, enz. geldt dat hoe aantrekkelijker het visuele is, hoe meer je klanten het product zullen willen bestellen. Als je een smartphone van goede kwaliteit hebt, zou het fotografische resultaat bevredigend moeten zijn. Neem wat tijd voor de kadrering en geef vooral de voorkeur aan close-ups. Zo zal een doormidden gesneden kiwi van dichtbij altijd smakelijker zijn dan een krat kiwi’s van een afstandje gezien. Onthoud dat alles wat van een afstand wordt gezien, er min of meer hetzelfde uitziet. Het creëren van verlangen (en dus aankoop) door middel van beelden duurt niet zo lang als je zou denken, maar levert zo veel meer op!

Voor recepten of bereidingen, neem de moeite om een minimum aan enscenering te doen. Een eenvoudig wit tafelkleed, een mooie schotel en eventueel een bord en bestek op de achtergrond: de magen van je klanten zullen rommelen van jaloezie.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Door u te registreren, stemt u in met de opslag van uw gegevens door Pick and Collect. Wij zullen uw informatie met respect behandelen en uw gegevens zullen strikt vertrouwelijk blijven, in overeenstemming met ons privacybeleid.